Studieadviseurs, studentendecanen en -psychologen

De studieadviseurs kunnen je met name helpen bij o.a. studieplanning en studieaanpak, dreigende studievertraging en verzoeken om vrijstellingen. Studentendecanen beantwoorden je vragen en helpen bij problemen waarbij allerlei verschillende regelingen en wettelijke bepalingen een rol spelen.

Studieadviseurs


De studieadviseurs kunnen je met name helpen bij o.a. studieplanning en studieaanpak, dreigende studievertraging en verzoeken om vrijstellingen. Ook voor andere onderwerpen kun je terecht bij de studieadviseurs. Afhankelijk van de aard van de vraag, geven de studieadviseurs een persoonlijk advies, verwijzen zij door, of leggen contact met een ander onderdeel van de organisatie.  


Studentendecanen

Je kunt bij de studentendecanen terecht met vragen en problemen op het gebied van studievertraging, rechtsposite en regelgeving, zoals:


Ook kun je advies krijgen over geldzaken, bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over:Meer informatie over studentendecanen

Studentenpsychologen

Studentenpsychologen houden wekelijks spreekuur in Den Haag voor alle studenten van de Faculteit Governance and Global Affairs. Studenten moeten zich vooraf aanmelden voor een gesprek, van circa 20-30 minuten. Dit kan door contact op te nemen met het secretariaat: 071-5278026.
Vervolggesprekken (in het geval van begeleiding of het volgen van een training of workshop) zullen in Studentencentrum Plexus in Leiden plaatsvinden.

Het spreekuur vindt plaats in Kantoren Stichthage, elke woensdag van 14.30-16.30 uur, op de 12e verdieping, kamer 12.27.

Laatst Gewijzigd: 13-07-2016