Werk mee aan het FGGA career event!

Hou jij van een uitdaging? Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om te pionieren? Zo ja, meld je dan aan om het eerste FGGA career event te organiseren! Als je klaar bent met studeren, gaat er een wereld voor je open: de banenmarkt. Wat wil je, wat kun je en wat is er? Met het FGGA career event krijg je antwoord op deze vragen en nog veel meer. Als medeorganisator ben je onderdeel van het succes van het eerste FGGA career event!

In april 2017 wordt voor de eerste keer het FGGA career event georganiseerd. Studenten kunnen kennismaken met de wereld ná de universiteit via lezingen en workshops en kunnen in gesprek met  professionals uit het werkveld. Jij, als medeorganisator, denkt mee over vragen als: Welke sprekers nodigen we uit? Wat voor workshops bieden we aan? Hoe brengen we bedrijven en studenten met elkaar in contact?

Naast actieve input voor het programma ben je verantwoordelijk voor de PR en werving van studenten. In overleg met een medewerker van de communicatie-afdeling geef je invulling aan een strategisch plan gericht op een zo groot mogelijke naamsbekendheid van het FGGA career event. Ook sta je in contact met bedrijven en sprekers en houd je je bezig met de aanmeldingen.

Door mee te werken doe je veel ervaring op, die je meeneemt als je zelf straks de arbeidsmarkt betreedt: de organisatie van een evenement, het opstellen en uitvoeren van een PR-plan en het leggen van contacten. Daarnaast bouw je alvast aan je netwerk binnen én buiten de universiteit én is het een mooie toevoeging op je CV!


Periode

Je kunt reageren tot en met 23 oktober. In de week van 31 oktober vinden de gesprekken plaats, waarna je zo snel mogelijk te horen krijgt of je het bent geworden. Halverwege november komen we voor het eerst bij elkaar. Vanaf dat moment ben je ongeveer twee uur per week bezig met de organisatie van het event.

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan een met je CV en een korte motivatie (maximaal één A4; Word of Pdf-bestand) aan d.e.karkdijk@fgga.leidenuniv.nl ter attentie van Dianne Karkdijk. We kijken uit naar je bericht!

Laatst Gewijzigd: 11-10-2016