Student Research Conference zoekt uitstekend bacheloronderzoek

Op de jaarlijkse Student Research Conference (SRC) krijgen studenten de kans hun bacheloronderzoek te presenteren en zich te manifesteren op een academische conferentie. Kent u een (gedreven) student die goed/uitstekend onderzoek heeft gedaan? Wijs hem of haar op de SRC. De deadline voor inzending is 6 juli 2015.  

Grote commissie

Een grote reviewcommissie van 40 tot 60 hoogleraren, universitair hoofddocenten en lectoren beoordeelt het ingezonden onderzoek en maakt een selectie. De geselecteerde studenten krijgen een publicatie in het eerste SRC Open Access e-journal en in een bundel, en maken ook nog eens kans op een van de prijzen van 1500 euro.


Nederland/Vlaanderen, wo/hbo

De werving van studenten vindt plaats in Nederland en Vlaanderen, onder zowel universitaire als hbo-bachelors. Studenten kunnen hun bacheloronderzoek insturen tot twee jaar nadat ze het hebben uitgevoerd.

In november in Tilburg

De SRC vindt plaats op 11 november 2015 bij de Universiteit Tilburg. Ondersteuning komt van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de vereniging van Nederlandse universiteiten VSNU, de Vereniging Hogescholen en NWO, de Nederlandse organisatie voor wetenschappelijke onderzoek.

Meer informatie over de SRC

(25 mei 2015/CH)

Laatst Gewijzigd: 28-05-2015