Nieuws voor medewerkers

Schrijf u in voor de trainingen van het ICLON

De trainingen ter ondersteuning van het BKO-traject voor het najaar gaan binnenkort weer van start. Wacht niet te lang met uw aanmelding. Voor de Nederlandstalige trainingen zijn er nog enkele plekken per training beschikbaar. De eerste training gaat op 11 september van start.


Nieuwe versie LUCRIS online met verbeterde publicatieoverzichten

Begin juli is de nieuwe versie van het systeem LUCRIS Publicatie Management (PM) in productie genomen. LUCRIS is het centrale systeem voor publicatiemanagement waarin onze wetenschappers hun publicaties en wetenschappelijke resultaten vastleggen. Deze komen ook terug op de online publicatieoverzichten van de wetenschappers.


Derde personeelsmonitor beschikbaar

De personeelsmonitor, waarvoor medewerkers in maart een vragenlijst konden invullen, is beschikbaar. De respons was goed: 54% van de medewerkers heeft de vragenlijst ingevuld, een prima score.


P&O Nieuws 23 juni 2015

Dienstreizen naar risicogebieden en/of bij (dreigende) calamiteiten • Eindrapport personeelsmonitor beschikbaar • Schrijf u in voor de didactische trainingen van het ICLON


Binnenkort: een nieuwe website

De Universiteit Leiden krijgt een nieuwe website. Wat verandert er voor de in- en externe bezoekers van de site? En wat voor de webredacteuren die aan de site werken?


Universiteitsraadverkiezingen: SGL langszij bij LVS

De Studenten Groepering Leiden (SGL) is in de Universiteitsraad met één zetel winst langszij gekomen bij de Lijst Vooruitstrevende Student (LVS). Beide partijen hebben nu drie zetels in de Universiteitsraad. Het opkomstpercentage voor de UR was 21%.


Student Research Conference zoekt uitstekend bacheloronderzoek

Op de jaarlijkse Student Research Conference (SRC) krijgen studenten de kans hun bacheloronderzoek te presenteren en zich te manifesteren op een academische conferentie. Kent u een (gedreven) student die goed/uitstekend onderzoek heeft gedaan? Wijs hem of haar op de SRC. De deadline voor inzending is 6 juli 2015.  


P&O Nieuws 26 mei 2015

Per 1 juni een nieuwe regeling tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer • Reiskostenvergoeding via het Keuzemodel • Fiets voor woon-werkverkeer • Verhuiskostenregeling per 1 juni 2015