Nieuws

Feedback en resultaten van evaluaties

De Faculteit Campus Den Haag bedankt alle respondenten voor de feedback, kritische opmerkingen en ingevulde evaluaties in 2014. Aan de start van het nieuwe jaar willen we als faculteit studenten en medewerkers graag laten weten wat we met deze  feedback en de resultaten van verschillende evaluaties gaan doen. Op meerdere punten is actie ondernomen.


Keynote speech “25 Years After the Fall of the Iron Curtain"

Op 5 december was Antoaneta Dimitrova, verbonden aan het Instituut Bestuurskunde, een van de sprekers tijdens de conferentie “25 Years after the Fall of the Iron Curtain”. De conferentie werd georganiseerd door de Europe Commissie en het Europees Economisch en Sociaal Comité en stond in het teken van de val van de Berlijnse Muur en het IJzeren Gordijn.


Toon Kerkhoff winnaar Van Poeljeprijs 2013

De G.A. van Poeljeprijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Vereniging voor Bestuurskunde voor de beste bestuurskundige dissertatie die in een jaar verdedigd is. De jury heeft uit een lijst van 16 in 2013 verdedigde proefschriften er drie uitgekozen voor de shortlist. Universiteit Leiden Campus Den Haag Bestuurskundige Toon Kerkhoff, is donderdagochtend 27 november door de Vereniging voor Bestuurskunde (VB) bekend gemaakt als winnnaar.